islm verz
Islamitische geestelijke verzorging
Samen op zoek naar jouw zingeving!

Islamitische geestelijke verzorging

Als geestelijk verzorger ben ik er voor jou wanneer je behoefte hebt aan een professioneel luisterend oor. Ik sta voor je klaar, ongeacht je levensbeschouwelijke achtergrond. Dankzij mijn opleiding Islamitische Theologie heb ik een sterke theologische basis, waar mijn islamitische cliënten veel waarde aan hechten. Samen met jou onderzoek ik welke donkere wolken je opzij wilt duwen, zodat je de zin van het leven hervindt. We gaan op zoek naar antwoorden op jouw levensvragen. Ik begeleid je zonder te oordelen en met respect voor jouw levensvisie en persoonlijke keuzes. Mijn begeleiding is altijd op maat en kan verschillende vormen aannemen: individuele begeleiding, gezinsbegeleiding of groepsgesprekken. Samen kijken we wat voor jou de beste aanpak is.

Als je thuis woont kun je ook behoefte hebben aan begeleiding van een geestelijk verzorger. Voor deze zorg heb je geen doorverwijzing van de huisarts nodig. FILIZofie is aangesloten bij het Centrum voor Levensvragen als Islamitische Geestelijk verzorger. Hierdoor is het mogelijk dat een aantal consulten worden vergoed via het Centrum voor Levensvragen. Kijk hier voor meer informatie over vergoedingsmogelijkheden. Omdat FILIZofie bovendien lid is van het NVPA kunt u mogelijk een vergoeding krijgen als u aanvullend verzekerd bent.

Psychosociale therapie

Samen op zoek naar jouw oplossing!